Nu har vi startat 2018.

Efter ett fantastiskt utställningsår 2017 har den spännande årsutlottning genomförts. Som vanligt var vi på Frimurarlogens fina lokal. Fullsatt var det och spänningen på topp. Förstapriset vanns av Bodil Johansson som inte var närvarande. Grattis till henne!! Övriga vinnare enligt vinnarlistan som sänds ut med medlemsbladet. Värvarvinster blev det också. Ewa Eriksson, Berit Östergren, Kerstin Hollertz, Anette Isaksson och Elisabeth Nordholm var duktiga värvare som fick varsitt pris. Grattis till alla vinnare!

Kommande utställning med Margot Luf från München och Arjuna Aasehaug blir en spännande upplevelse vågar vi lova, välkommen in i värmen! Inköp har gjorts se listan nedan. Fylls på vartefter inköpen görs.

Årets första medlemsblad med info om medlemsavgift mm har nu skickats ut. Betalning av medlemsavgiften för 2018 enligt följande! Betala till plusgiro 18009-1, 220:- för singelmedlem (en lott) eller 390:- för två medlemmar på samma adress (två lotter). Ange medlemsnummer eller namn. Nya medlemmar är alltid välkomna!

Ha en underbar vinter!Läs listan »


« TIDIGARE